Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
mailingliste [11.05.2014 14:56]
arne
mailingliste [24.08.2016 09:26] (nuværende)
daleif
Linje 3: Linje 3:
 Vi har en mailingliste hvor man kan diskutere og stille spørgsmål om (La)TeX. Vi har en mailingliste hvor man kan diskutere og stille spørgsmål om (La)TeX.
  
-Abonner på listen ved at gå til [[https://​maillist.au.dk/​mailman/​listinfo/​dk-tug.tug|tilmeldingssiden]] ​eller sende en mail til dk-tug-subscribe@tug.dk (der skal ikke stå noget i hverken body eller subject).+Abonner på listen ved at gå til [[https://​maillist.au.dk/​mailman/​listinfo/​dk-tug.tug|tilmeldingssiden]].
  
-Foretrækker du at følge listen som nyhedsgruppe føres den her: +Et [[http://maillist.au.dk/pipermail/dk-tug.tug/​|webarkiv]] findes ​også. Der var tidligere et arkiv på Gmane, men den er i 2016 blevet nedlagt.
- +
-   * På [[http://gmane.org/​|Gmane]] hvor gruppen hedder [[news://​news.gmane.org/gmane.comp.tex.danish|gmane.comp.tex.danish]]. +
- +
-Et [[http://news.gmane.org/gmane.comp.tex.danish|webarkiv]] ​over mailinglisten kan ligeledes ​findes på Gmane.+
  
 Har man et problem man ønsker hjælp til er det en god ide at lave sig et minimalt eksempel til at illustrere sit problem.\\ ​ Har man et problem man ønsker hjælp til er det en god ide at lave sig et minimalt eksempel til at illustrere sit problem.\\ ​
 En længere beskrivelse af hvordan man gør dette kan findes her [[http://​www.latex-einfuehrung.de/​mini-en.html]]. En længere beskrivelse af hvordan man gør dette kan findes her [[http://​www.latex-einfuehrung.de/​mini-en.html]].
  
-Har du problemer med mailinglisten er du velkommen til at kontakte ​listens administratorere, [[dk-tug-owner@tug.dk]].+Har du problemer med mailinglisten er du velkommen til at kontakte ​bestyrelsen, [[bestyrelse@tug.dk]].
 
mailingliste.txt · Sidst ændret: 24.08.2016 09:26 af daleif
 
Copyright © 2007 Dansk TeX-brugergruppe, CVR-nr. 30288076